MHC DIEREN

jeugd hockeykamp

16 T/M 18 JULI 2021

Helaas kon vanwege Corona het hockeykamp afgelopen jaar niet doorgaan. Maar niet getreurd, dit jaar gaat er weer een kamp komen!

De exacte invulling is nog niet bekend, omdat de versoepelingen wellicht nog meer ruimte bieden, maar… de inschrijving is al wél geopend!

vrijdag 16 juli

Aanvang kamp

zaterdag 17 juli

Veel hockeywedstrijden!

zondag 18 juli

Finale en afsluiting

SAVE THE DATE

jeugdhockeykamp 2021

Het doel van de organisatie is om dit jaar voor zo veel mogelijk kinderen een zo leuk mogelijke activiteit neer te zetten. Dit zal zijn in het weekend van 16, 17 en 18 juli. Hou deze datum dus vrij in de agenda!

We weten dus nog niet exact in welke vorm we het kamp kunnen organiseren, dit is afhankelijk van de tegen die tijd geldende coronamaatregelen. In het meest gunstige geval kunnen we gewoon een driedaags hockeykamp voor de hele C- tot en met F-jeugd organiseren. Mocht dit niet kunnen dan hebben we andere scenario’s klaar liggen, we zullen hier snel aanvullend over informeren.

Ondanks dat we nog even zullen moeten afwachten wat er allemaal wel kan, zijn wij weer vol enthousiasme met de voorbereidingen begonnen!

Schrijf je dus snel in. De inschrijving sluit op 24 juni al.

corona

Uitgangspunt is het organiseren van een driedaags, verantwoord kamp voor de C- tot en met F-jeugd. De aankomende weken zullen we de ontwikkelingen rondom Corona nauwlettend in de gaten houden en jullie hierover aanvullend informeren. 

C-jeugd

We willen graag de verwachtingen helder hebben voor iedereen, maar met name voor de C-jeugd. Het is namelijk denkbaar dat het dit jaar vanwege de anderhalve meter afstand boven de 13 jaar helaas niet haalbaar is om de C-jeugd deel te laten nemen aan het jeugdhockeykamp. Het controleren op en naleven van die regel tijdens een kamp met meer dan 100 kinderen is voor de begeleiding niet te realiseren.

In dat geval wordt het inschrijfgeld vanzelfsprekend teruggestort.

Alternatieven

De komende weken zal duidelijk worden welke definitieve vorm het kamp gaat krijgen. We houden jullie per e-mail en social media op de hoogte!

wat kan je verwachten?

jeugd
hockey
kamp

creaza-jhk2019-6762

Het wordt hoe dan ook een fantastisch kamp!

creaza-jhk2018-7686

informatie

Via dit formulier kunnen de kinderen worden ingeschreven voor het kamp. Let op: voor ieder kind moet een apart formulier worden ingestuurd, voor donderdag 24 juni 12.00 uur.

Ouders/verzorgers kunnen in dit formulier tevens aangeven wanneer ze als vrijwilliger tijdens het kamp inzetbaar zijn, bijvoorbeeld voor een bardienst. (een en ander afhankelijk van mogelijkheden m.b.t. de dan geldende maatregelen)

De betaling verloopt via iDeal (kosten voor het jeugdkamp zijn € 40,- per deelnemer).

Uitgebreide informatie over het jeugdkamp wordt voor het kamp per e-mail toegestuurd. Daarin is dan ook de ‘vrijwilligersplanning’ opgenomen.

Bereikbaarheid 16-18 juli

Het is van belang om tijdens het kamp ouders/verzorgers altijd te kunnen bereiken. Wij vragen u dan ook om twee telefoonnummers door te geven van personen die gedurende het gehele kamp bereikbaar én beschikbaar zijn om uw kind in het geval van calamiteiten op te kunnen halen.

Bevestiging niet ontvangen?

Controleer dan ook even de spam-map. Indien de bevestiging ook hier niet is binnengekomen, neem dan contact op met jeugdkamp@mhcdieren.nl.

inschrijven


volg ons op social media